Používa službu Blogger.

Advertisement

About Me

Oslavujemeeeee

by - júna 17, 2015



Nikdy som si nemyslela, že sa toho dožijem! 
V živote som si nepomyslela, že budem mať nejaký blog, ktorý vydrží viac než pól roka! 
Ľudia! Ono sa to naozaj deje! Dogmatiix, môj veľký chlapec, má dnes presne jeden rok od uverejnenia prvého článku. (V skutočnosti existuje už jeden rok a tri dni, lenže ja som totálny outsider, čo sa týka nastavovaní designu a podobne, takže mi to trvalo tri dni, kým som uverejnila prvý článok.)

Som nesmierne nadšená a dnes to oslavujem s čokoládovými trubičkami, s čokoládovými cookies a s čokoládovou zmrzlinou, ktorú nevládzem zjesť! 
Je to neuveriteľné, že som vôbec pozbierala odvahu a dala sa na niečo také ako je blogovanie. Áno, mala som dva blogy už aj predtým, ale to boli tie typické blogy s trápnymi príbehmi, kde chyby boli do oči bijúce a vety boli trápne už na prvý pohľad. Bez urážky, moje predošlé blogy boli presne také :D  Teda, niežeby moja gramatika bola teraz úžasná! :D 

Absolútne netuším, ako sa píšu podobné články, predsa je to môj prvý rok a dúfajme, že nie posledný...

Týmto článkom sa vám chcem poďakovať všetkým tým, ktorí sem zavítajú a nechajú mi komentár, ale aj tým, ktorí sa sem občas prídu kuknúť čo je nové. 
Patrí vám nesmierne veľké ĎAKUJEM!
Robíte ma šťastnou a nielen mňa, lebo keby bol Dogmatixx človek alebo pes, či iné zviera, tak by bol nesmierne šťastný aj on.

A za vašu vernosť vás chceme aj odmeniť! Bože, znie to ako z nejakej otrasnej reklamy! :D 
V živote som balík neposiela, čo je takmer na osemnásťročné dievča hanba, ale to je detail. Najradšej by som chcela odmeniť všetkých, ale nie som multimilionár, takže vyberiem len jedného z vás. 


Bude sa súťažiť o knihu Dech od Sarah Crossan a ešte o pár maličkostí, ktoré vám dúfam urobia radosť :) 


Som na internáte, takže vám sem neviem dať fotku knihy, ktorá je mimochodom úplne nová a špeciálne som ju ešte raz objednávala pre túto príležitosť. Takže mám doma dva výtlačky a práve jeden čaká na vás! V priebehu víkendu sem dám fotku :)

V komentári mi zanechajte:
-vaše meno
- váš e-mail
-link na váš blog, teda ak máte, ak nie, nič sa nedeje :D
-vašu obľúbenú knihu alebo vášho obľúbeného autora a prečo by som si mala od neho niečo prečítať
-a jedna špeciálna otázka, ktorá nie je povinná: Ako ste sa dostali k blogovanie alebo ku knihám? 

Súťaž je aj pre Slovákov a aj pre Čechov :) Moja peňaženka plače už teraz, ale čo pre vás neurobím? 
Keď chcete môžete súťaž zdieľať, ja sa nenahnevám :D 
Súťaž bude trvať od uverejnenia tohto článku až do 20.07.2015. Výhercu určím najneskôr do troch dní od ukončenia súťaže. Ak máte nejaké nejasnosti pošlite mi mail alebo sa spýtajte v komentároch rada vám odpoviem. 

Takže ja sa s vami zatiaľ lúčim a idem dočítať Fanúšičku-áno ten názov je des a dojesť tú zmrzlinu.

You May Also Like

13 komentárov

  1. Keby knižku nemám, hneď sa zapojím :) Všetko najlepšie k prvému rôčku a nech k nemu ešte viacej pribudne. :3

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tak som sa zasmiala pri tom článku :DD akoby som čítala niečo od seba :D inak ja som tiež v živote neposielala balík, až prvýkrát tiež, keď som robila súťaž :D ale viním za to dnešnú dobu, keďže dnes si posielať listy s kamarátmi, ako to robievala moja sestra, keď bola mladšia, nie je normálne, veď máme FB :D

    shit, mala by som odpovedať asi a nie bludy vypisovať :DD

    - Foxy
    - d.lesniakova@centrum.sk
    - http://danybooks.blogspot.sk
    - vtipné :D knihu nepoviem, lebo ma jedna nenapadne, ale keďže autorov obľúbených mám menej, než tých obľúbených kníh, tak ti vymenujem ich :D J.K. Rowling (kto by to čakal, že :D), R.S. Grey, Christina Lauren, Richelle Mead, Kody Keplinger a Miranda Kenneally :))
    - fú.. porozmýšľam... ku knihám som sa dostala asi v 6. ročníku na základke, keď ma spolužiačky zatiahli do našej malej školskej knižnice (inak na to, že to bola taká minipici knižnička dosť dobré knihy tam mali :D). Začala som s nejakými slovenskými autormi... alebo s niečím od Meg Cabotovej, nie som si istá, ale určite som to od Meg Cabotovej nedočítala :DDD čítala som kopu slovenských (objavila som Džínsový denník) a nakoniec vyšla úplna novinka, sa to volalo že ŠKOLA NOCI! úplne som to hltala do 3 knihy, potom som vďaka tomu objavila Upírsku akadémiu, čo ma podnietilo k písaniu vlastných somarín, až som sa rozhodla založiť blog, kde by som tie svoje pochybne napísané knihy uverejňovala :D finito, celý príbeh :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Gratulujem a presne viem ako sa cítiš. Tiež som nechápala ako je možné, že môj blog prežil prvý rok a potom ďalšie dva. Vlastne to nechápem dodnes, keďže ho strašne zanedbávam, ale nedokážem sa ho vzdať lebo ma to baví.
    S tým balíkom si mi pripomenula mňa :D Si predstav, že ja som tak nešla len s jedným, ale rovno s 10timi. No, poviem to len tak, že tá tetka na pošte musela otvoriť šampanské keď som odišla :)

    - Monika/munkiki
    - madzga@centrum.sk
    -http://madzgy.blogspot.sk/
    -Momentálne som dočítala sériu Proroctví od Jospehine Angelini a tá sa mi páčila alebo Baby z Brooklynu. Séria Drahokamy alebo knihy od Cassandry Clare a Richelle Mead ak si nečítala.
    -Ku knihám ma jednoznačne priviedol Twilight a s tým blogovaním to bolo celkom komické. My sme si s kamoškou počas nočnej urobili lent tak zo srandy blog, že či to budeme vedieť a vôbec sme nerátali, že v tom budeme pokračovať. A tu zrazu, už funguje vyše troch rokov. O tom, že to bol len pokus o vtip svedčí aj názov, ktorý je totálne od veci a nemá nič spoločné z knihami. Zato, presne zobrazuje situáciu pri ktorej vznikal. O druhej v noci nemôže nikto čakať od dvoch šibnutých báb niečo inteligentnejšie. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Knižku už mám, tak len gratulujem k prvému výročiu :-D
    http://kmkbookworld.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak, ja tiež len pogratulujem k prvému výročiu :) Nech ti to vydrží ešte dlho ! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Všetko najlepšie k výročiu blogu! :) Nech len tie rôčky pribúdajú ;)

    Maggie
    magdalena.ondruskova@centrum.sk
    http://abouteverythingforeveryone.blogspot.sk/
    Hm...poslednú dobu sa mi viac páčia anglické knihy a aj tie si ma získavajú :D Takže, ak čítaš v ajine, tak rozhodne odporúčam The Sky is Everywhere, We were liars, Amour Amour (bohová kniha to je!) a určite aj The consipracy of us, a rozhodne jedna absolútna srdcovka I'll meet you there. Všetky sú také úžasné oddychovky a určite neoľutuješ ak ich prečítaš :D
    Tak, pár blogov som už pred týmto knižným mala, ale nikdy som pri ních nevydržala a proste,som chcela skúsiť aké to je, spojiť blogovanie s niečim, čo absolútne zbožňujem a nakoniec to vyšlo tak, že blogovanie mi vydržalo už dobre vyše roka :D prekvapivo :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Gratulujem k prvému roku! :) Môj blog už bude mať čo chvíľa tri a ja stále nemôžem uveriť, že ma to ešte nepustilo ako pri predchádzajúcich, ktoré boli na ten istý spôsob ako tie tvoje. :D Nezrušila som ich len kvôli spomienkam a očividne aby som si mohla nad tými chybami a trápnosťou trieskať hlavu o stenu. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Knížek mám už doma nepřečtených dost (a knihovna je stále malá), navíc se obávám, že by to zrovna nemusel být můj šálek čaje. Ale gratuluji k prvnímu výročí, já taky doufám, že se toho jednoho dne dočkám (a ne, můj blog není můj třetí... když jsem to počítala naposledy, tak jsem před ním měla asi 11 různých blogů, nejen knižní, ale povídkové a tak dále... :D).

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Všechno nejlepší k prvnímu roku blogu! :) :D
    -Marie Hořavová
    -marie.horavova@seznam.cz
    -David Eddings, J.R.R.Tolkien, Maja Lidia Kossakowska,Jack London a pak i ty obvyklé J.K.Rowling, Suzanne Collins
    -Takže za to musím poděkovat své úžasné vlastnici, byla jsem u ní na prázdninách a bylo špatné počasí takže jsme nemohli ven, tak vlastnice vytáhla knihy od Jacqueline Wilsonová a já četla a četla :) ale postupně jsem se začala dostávat k fantasy a sci-fi a zůstala jsem u něho :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Gratuluji k výročí a ať tu s námi dogmatixx ještě dlouhou dobu je :). Soutěže se ráda zúčastním.
    -Terka Pefkova
    -terka.pefkova@gmail.com
    -oblíbené knihy: Hunger games, Divergence jinak z autorů John Green, Betty MacDonaldová a J.K. Rowling
    -jak jsem se dostala ke knížka: to už je dlouho začalo to asi tím že mi máma od mala četla a já jsem pak přešla na samočtení (to slovo asi neexistuje ale to nevadí: D). První knížky co jsem četla byl klub záhad a knížky od Jacqueline Wilsonové :).
    -Mám malý dotaz: je to knížka o kterou se Soutěží ve slovenštině? pokud ano Stejně si jí ráda přečte. Asi je to hloupý dotaz ale jen se ptám. :) Předem díky za odpověď :).

    OdpovedaťOdstrániť
  11. -Nika Beňušková
    -nikabenuskova14@gmail.com
    -Medzi mojich obľúbených autorov určite patrí J. K. Rowling, Suzanne Collins, Rick Riordan - všetci štyria majú neuveriteľne úžasný štýl písania. Píšu neuveriteľne úžasne knihy. Veľmi dobre vedia vystihnúť pocity ich postáv, pred tým bež niečo napíšu tak nad tým dlho rozmýšľajú. Nenapíšu do počítača hneď to prvé čo im napadne, ale je vidieť, že rozmýšľajú nad tým aké ich postavy budú, čo ich trápi, čo ich zaujíma. Proste dokonale poznajú ich charakter. A prostredia v ktorom sa ich príbehy odohrávajú sú tiež dokonalé. Rowlingová vytvorila nenahraditeľnú sériu z čarodejníckeho sveta (prekvapivo o čarodejníkoch). Collinsová spojila do kopy 2 veci, ktorého by nikoho ani vo sne nenapadli, že by sa dali najako skĺbiť. (Vojna vo Vietname a (nedobrovoľná) obeta Minótaurovi.) A tak vznikol úžasný svet hier o život. No a Riordan neuveriteľne pútavo píše o gréckej mytológíi, ktorú sa mu podarilo veľmi moderne spracovať. Z jeho kníh sa človek o gréckej a v jeho novej sérii aj o rímskej mytológii dozvie veľmi veľa. Je to tam podané, že človek si to hneď zapamätá. Ale v sérii Percy Jackson je lepšie si obľúbiť nejakú z hlavných postáv, pretože tie vedľajšia sa tam veľmi často neobjavujú. Niektoré postavy sa objavia aj iba v jednej knihe. :-( Títo traja spisovatelia sú moji najobľúbenejší a podľa mňa aj najlepší. Ešte mám rada aj spisovateľku L. J. Smith od ktorej som čítala sériu Tajný Kruh. Je to o 12-ich čarodejníkoch a čarodejniciach v Novom Salame. Tí sa učia používať svoje sily a bojovať proti zlu, ktoré sa neodvratne blíži do Nového Salemu. A zisťujú pravdu o svojich rodičoch. Nedávno som začala čitať sériu Divergencia, Rezistencia, Experiment od Veronici Roth a musím napísať, že ma to milo prekvapilo. Zatiaľ som prečítala iba Divergenciu. (Rezistenciu a Experiment ešte nemám kúpené.) A Divergencia kniha ma bavila oveľa viac. Film bol dobrý ale nejaké veci tam ešte pohli pridať. A skoro som zabudla na C.S.Luisa. Bol to výborný britský spisovateľ. Sériu Narnia totálne milujem. Vždy som sa tam pokúšala dostať cez šatník. 😃 Ale nikdy sa nepodarilo 😞.
    -Keď som bola malá a ešte som nevedela čitať, tak mi čítavala mamina. Ale ja som sa naučila čítať dosť skoro, takže som si potom už čítavala sama. Najpr také tie decké knihy s veľa obrázkami a veľkými písmenami 😜. Neskôr som prešla na menšie písmená. Keď som začala chodiť do školy tam som čítavala Klub Záhad a Chalanom vstup zakázaný. No a potom v staršom a knižne rozumnejšom veku ;-) , som začala čitať Harryho Pottera a Narniu. Narnia bola moja prvá fantasy séria. (A milujem ju dodnes.) No a potom som začala čitať už spomínaný Tajný Kruh, Hru o Život, Percyho Jacksona a Divergenciu. Skúšala som aj romány, ale tie postavy mi prídu ako na jedno kopyto. Takže ma to nezaujalo. Ja som totiž skalný fanúšik fantasy, sci-fi dystopie a kombinácie ffantasy a sci-fi. Niekedy si prečítam aj Cestu do Stredu Zeme od Jula Verna.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Barbora Košianová
    bkbarbie5@gmail.com
    FB stránka: Books cz/sk
    Knihy čítam všeho chuť... od modernej literatúry až po starých dobrých rusov... moja rada je aby si "zmenila chuť" a prečítala si napr. Búrlivé výšiny alebo niečo od Keleovej-Vasilkovej (Dva životy sú super)
    Ku knihám som sa dostala ako každé dieťa až na to, že mne musela čítať celá rodina :) a k tvojmu blogu som sa dostala cez moju FB stránku :)
    A tak Ti nakoniec len gratulujem ku krásnu roku a držím palce v ďalšom pokračovaní tejto parádnej práce :)

    OdpovedaťOdstrániť