Používa službu Blogger.

Advertisement

About Me

Mesačná chvastačka November+December

by - januára 15, 2015

Toto meme má na svedomí Judit

Po dlhšom čase sa opäť hlásime do služby! Nebudeme sa vyhovárať na školu, ale jednoducho nás trocha zamestnáva viac akoby sme chceli. Teda niežeby sme sedeli celý deň nad učebnicami, hoci aj keď sedíme, tak sociálne siete sú v našich prípadoch vždy aktívne. Takže z toho vyplýva, že sme zleniveli počas prázdnin. To, že sme sa prejedali všetkým možným, čo sme našli v chladničke, hoci bola jedna hodina ráno a náš žalúdok sa musel uspokojiť napríklad len so suchým chlebom radšej vynechám :D Ale dosť obkecov, pretože to by sme tu boli do rána. Konečne po dvoch mesiacoch tu máme chvastačkúúúúú! Aj keď sa takmer nemáme s čím chvastať :D



Nata

Ono vlastne za dva mesiace toho nie je veľa. Niekto za mesiac má asi dvakrát toľko čo ja za dva :D Čo mi príde smutné, ale zároveň aj smiešne.







Život jedna báseň
a
Dokonalý pár

Dokopy je to sedem kníh, ale ja sa nesťažuejm, pretože aj tak v novembri som si nemala kúpiť žiadne, veď viete blížili sa Vianoce.  A ja som sa snažila ušetriť každý jeden mrňavý cent! Takže v Novembri to boli len dve knihy... A to som si nahovárala, že vydržím nevstúpiť do kníhkupectva! Nechápem, čo som si myslela :D



A potom sme tu mali Vianoce.....



Presne tak! Konečne viac než po desiatich mesiacoch som sa aj ja dočkala Hier o život!!! Ak som nespomínala, že zbožňujem za to svojich rodičov, ešte viac, než som ich zbožňovala predtým, tak to hovorím (respektívne píšem) teraz.
A vedľa nej tróni Angelológia, ktorej názov si neviem zapamätať! A za to ďakujem našej kamarátke Diane! Po tej knihe som doslova prahla!




Len pre vašu informáciu, ten týpek je Alex Pettyfer! :3
Nádherné tvory, na ktoré sa mi veľmi ťažko píše "recenzia" som dostala od Timi!!! Vždy som chcela túto knihu, tak ako Angelógiu, a tak som dievčatá trochu navigovala :) (Niežeby ony mňa nenavigovali :) )
A v neposlednom rade tu máme Som číslo štyri. Film zbožňujem a úprimne knihu mám rozčítanú a zatiaľ to vyzerá veľmi sľubne. Ak to bude i naďalej pokračovať v tom tempe v akom to pokračuje vyšvihne sa o pár priečok vyššie, než sa zatiaľ nachádza v mojom zozname obľúbených kníh.



A ako posledná a nie je to vianočný darček, ale skôr povianočný je táto neuveriteľná nádherná kniha, ktorá je proste L-U-X-U-S-N-Á! A to som iba približne pri siedmej kapitole, ale....
Tramtadadadá Selekcia!

P.S To že fotky dopadli, tak ako dopadli je príliš z veľkého nadšenia, ktoré ešte stále trvá :D 


Timi

Za dva mesiace len 4 knihy.. BIEDA! Ale s blížiacimi sa Vianocami som nemohla príliš utrácať  takže som sa uskromnila.



Konečne som si zaobstarala Eleanor a Park, :3 Táto kniha ma zaujala už od momentu keď som uvidela jej obálku, ktorá je mimochodom roztomilá tak ako aj jej obsah :3









V decembri som skvele zainvestovala do prvej časti príbehov o  Sherlockovi Holmesovi (som zbláznená do seriálu, takže knhy musím mať! :3 ), je to najhrubšia kniha akú vlastním, takže som zvedavá ako dlho ju budem čitať keď je ešte k tomu aj v angličtine :)

Už dlho som chcela knihu od Dana Browna a od kamarátky Diany som na Vianoce jednu z jeho kníh dostala a to... Stratený symbol! :3 Takže som zvedavá či bude kniha podľa mojich očakávaní :)

A nakoniec vám predstavím vianočný darček od Naty, Dve dievčatká v belasom! :3 Anotácia sa mi zapáčila hneď a tak sa Naty rozhodl, že ma ňou poteší, čo aj urobila :)


Fotil som to večer a tak to aj vyzerá,ale mohlo to byť aj horšie... :D 

You May Also Like

9 komentárov

  1. Ach, nová verzia HG trilógie vyzerá úžasne! I keď síce menej kníh, ale pekné úlovky! :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nevieš si predstaviť ako som sa nad tou obálkou dlho rozplývala :D
      No, snažíme sa šetriť i keď nevieme dokedy nám to vydrží :D

      Odstrániť
  2. Krásné knížky :) Nádherné bytosti mám doma už pěkně dlouho, ale stále se k nim nějak nemůžu odhodlat.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujeme :) Ak ti smiem poradiť a ak si videla film, tak zabudni na všetko,čo si vo filme videla a čítanie ti potom pôjde rýchlejšie, ale rozhodne si ju prečítaj, úprimne som zvedavá na tvoj názor :)

      Odstrániť
  3. Perfektné kúsky :3... Krása sa na ne dívať a ešte väčšia čítať :3

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ako tak pozerám, niekto síce nemal najviac kníh, ale za to skvelé kúsky! Dokonalý pár je super, len škoda že ostatné časti sú už v češtine a nie v slovenčine. Hry o život - GENIÁLNA trilógia. Pre mňa je to dokonca najlepšia trilógia zatiaľ.
    Nádherné tvory sú okay :)
    Ostatné som síce nečítala, počula som o nich ale už dosť, veľmi by som ich aj chcela, bohužiaľ, budem si musieť počkať :)
    Prajem príjemné čítanie! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujeme :)
      Na Dokonalý pár sa strašne teším, len škoda toho prekladu :/ A čo sa týka Hier o život súhlasím s tebou! Tej knihy sa nedokážam nabažiť :)

      Odstrániť
  5. Už to píši po několikáté, ale prostě se nad tím vždy rozplývám. Obálka Eleanor a Park je prostě božská ^^.
    Zvu vás všechny na mou Giveaway o voňavé ceny :-)

    OdpovedaťOdstrániť