Používa službu Blogger.

Advertisement

About Me

Knižné letné plány

by - júna 23, 2015

Ak ste si mysleli, že na vás vyrukujem s recenziou na Fangirl, tak...ehm...nie. Ešte stále je v procese výroby a zjavne do zajtraška to tak aj ostane. Aleeeee....
Všimla som, že strašne veľa  bloggerov si chystá letný zoznam kníh, ktoré chce v priebehu týchto dvoch mesiacov prečítať. A mňa napadlo, že aj ja by som si mohla spraviť nejaký taký podobný zoznam a posunúť, niektoré knihy dopredu a konečne ich prečítať, nech len tak neležia na mojej poličke, čo je hanbou nazvať poličkou. Pravdepodobne sem zahrniem aj pár kníh, ktoré si chcem kúpiť. Asi, ešte neviem :D

A to by som nebola JA, keby si nezvýrazním nutne dôležité knihy červenou farbou-tie sú životne dôležité! Nečudujte sa, že takme všetko bude červené. :D







Knihy v angličtine:

Nocte-Courtney Cole (Knihu som už začala, ale nejako nestíham, takže som seknutá v polovici druhej kapitoly, ale cez prázdniny začnem pekne od začiatku!)
Cruel Beuty-Rosamund Hodge (Aj túto božskosť som začala čítať, ale sakra! Začala som v tom strácať, takže som ju posunula na Summer reading)
Of Beast and Beuty-Stacey Jay 
Stolen-Lucy Christopher
Hero-Samantha Young
Simon vs The Homosapiens Agenda-Becky Albertalli (Už som to začala takmer čítať! Už trikrát som premohla moje nutkanie! Dlho to už nevydržím!)

Knihy v slovenčine:

Príbeh dvoch storočí-Rachel Harris
Môj nie príliš sladký život-Rachel Harris
Harry Potter a tajomná komnata-J.K Rowling
Mŕtvi do súmraku-Charlaine Harris
Angelológia-Danielle Trussoni

Re-reading:

Harry Potter a kameň Mudrcov-J.K Rowling
Čo sa stalo Mare Dyerovej?-Michelle Hodkin
Božský Bastard-Christina Lauren

Rozčítané:

Som číslo štyri-Pittacus Lore (Toto už vážne potrebujem dočítať!)
Ugly Love-Colleen Hoover (Chcem jej dať ešte šancu)
Gabrielovo Inferno-Sylvain Reynard (Aj toto by sa patrilo dočítať, otázne je,kde som skončila o.O )


Knihy, ktoré si nutne plánujem kúpiť a samozrejme prečítať

Iskrivá-Kristin Cashore (Teda, ak to nájdem niekde v akcii, pretože 16,90€ vážne nemienim utratiť za takú fantastickú bichlu)
Mechanický anjel-Cassandra Clare (rozmýšľam nad maďarským vydaním, pretože oni majú tie božské originálne obálky, lenže aj naše sú nádherné! Uvidíme, ktoré budú lacnejšie :D)
Easy-Tammara Webber
Origin-J.L. Armentrout
Scarlet-Marissa Meyer

Samozrejme, že mi jasné, že to nestihnem, ani keby som mala dvakrát také dlhé prázdniny, a k tomu ešte budem chodiť brigádovať.... Ďakujem pekne! :D Takže v septembri sa možete tešiť na článok, ako som pohorela :D Trochu sa na tú hanbu teším! :D Ako sa poznám, určite pár kníh ešte pridám alebo odoberiem... neznášam svoju nerozhodnosť, takže je dosť možné, že tento zoznam budem aktualizovať-a to dosť často! :D



You May Also Like

4 komentárov

  1. Teší ma, že na zozname vidím aj HP, moja obľúbená séria :-) Angolológiu som vzdala, lebo ma to veľmi nebavilo, každopádne snáď sa ti bude dariť lepšie ako mne. Som číslo štyri je pomerne dobrá kniha a Kristin Cashore má veľmi dobré knihy :-) I keď Iskrivá ma tuším bavila o trošku menej než predošlé dve :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak HP nesmie chýbať! Ja dúfam, že ma budú baviť všetky, ale dobre viem, že to tak nebude :D

      Odstrániť
  2. Pěkný seznam. :) A věřím, že tohle zvládneš, i s tou brigádou. ;)

    OdpovedaťOdstrániť