Používa službu Blogger.

Advertisement

About Me

Mesačná chvastačka (Apríl a Máj)

by - júna 01, 2015

Toto meme má na svedomí Judit!


Ty vole! Ono to tak neskutočne rýchlo letí! Samozrejme, že som za to nesmierne vďačná, pretože škola sa teraz premenila na hotové bojisko! Namiesto bômb na nás učitelia hádžu písomky, aj keď to nie je nič závažné, ale predsa... Tí, ktorí to flákali celý rok, tak teraz im horí pod zadkom, mimochodom do tej skupiny patrím aj ja, a snažia sa zo všetkých síl nachytať dobré známky. A fakt, že toto vysvedčenie sa mi už bude podávať raz aj na VŠ ma vôbec neupokujuje, pretože som na tento fakt, v priebehu pár mesiacov zabudla a školských kníh som sa ledva dotkla.... A aj teraz namiesto prezentácií a záverečných prác sa cítim ako najväčšia paní, pretože píšem Mesačnú chvastačku a v hlave samú seba presviedčam, že na budúci rok sa už čestne budem učiť. Tak asi. 


Neznášam fotiť! -_-  Ešte si vytvorím umelú dúhu na fotke -_- 

U mňa ste si už zvykli, že ja nemávam veľa úlovkov, a keďže teraz šetrím každý jeden cent, tak za celé dva mesiace mám dokopy len....7 kníh. Vlastne podľa rodičov je to dosť, ale čo oni o tom môžu vedieť, že kníh jednoducho nikdy nie je dosť?










Tým, že som fotila vonku, tak som musela na náš exklúzivny trávnik dať nejaké to čudo, čo mi dala mama, takže to nie je toaletný papier, ako som si myslela ja, ale jednorázová utierka na úmývanie okien....


Tým, že kniha je požičaná, tak som musela použiť fotku, čo som pred pár týždňami dala na Instagram. 
No, bola v akcia, tak ju nekúpte a ešte bola aj v takom skvelom stave, že iba blázon by si ju nekúpil! A ten príbeh! Neuveriteľné! A ak ste ju ešte nečítali, tak to bežte napraviť! Moja recenzia: Tu!

Ešte pred Zber Kostí som si kupovala medzi prvými Hostitela, ktorý je síce v češtine, ale tá cena... 2€ vážení! 2€! Aj, keď som tú knihu čítať ani nechcela... Ale tak... 
Potom tu máme známe Šepotání, ktorá má neuveriteľnú obálku a z grafického hľadiska je nádherná! A áno, odporúčam vám ju, aj keď Alicu v krajine zázrakov nemáte radi, pretože to čo je v knihe, tak to určite vás aspoň trochu prekvapí. 
Moja recenzia: Tu!


Moja milovaná Lux séria je konečne takmer z polovice kompletná, tretiu časť práve čítam a síce, aj keď to nie je také hustodémonskykrutoprísne dobré ako predošlé dve, predsa je to dobré, a trošku už je taká ošempotená, pretože ju všade vláčim zo sebou... Naozaj všade! Otázne je, kde zaženiem ostatné štyri časti, keďže ju nemajú u nás v PR o.O  
Vyše pred rokom som vyhrala Moje sladké 16.storočie a už  bolo načase si kúpiť pokračovanie, no som zvedavá, pretože jednotka bola taká priemerná, ale keď som si už sľúbila, že dokúpim si zvyšné knihy, aby som mala konečne pokope celé série... Som zvedavá dokedy mi to odhodlanie zostane.



A teraz krásavice, na ktoré som mega hrdá!
Všade ospevovaná Fangirl (anglický názov sa mi páči viac) a o niečo menej ospevovaná Cinder!
Myslím, že tu sa nemusím rozpisovať :D

Takže aké knihy ste si zaobstarali vy? Pochváľte sa nech môžem tíško závidieť :) 







You May Also Like

9 komentárov

  1. Krásne prírastky. :) Inak ja stále tajne dúfam, že u nás Lux sériu vydajú, lebo to proste potrebujem mať doma, ale asi sa nedočkám. A začínam uvažovať nad tým, že by som si Zber kostí prečítala, keď vravíš, že je to také dobré. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :)
      Ja ešte stále nestrácam nádej, že sa náje nejaká dobrá duša a preloží to , ale zatiaľ márne :D
      Zber kostí si musíš prečítať! :3

      Odstrániť
  2. Pekné prírastky :-) Zber kostí som prečítala minulý týždeň a je super, na Šepotáni si ma akurát navnadila (a zoženiem si aj Cinder a sériu Moje sladké 16.storočie). Tak.
    http://kmkbookworld.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Určite si ich zožeň, prečítaj a zrecenzuj! :D Rada si pozriem tvoj názor na ne :D

      Odstrániť
  3. Práve čítam Fanúšičku a veľmi milo ma prekvapila, nakoľko sa mi Eleanor a Park až tak nepáčili. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa Eleanor a Park, práveže páčila, len sa bojím, že Fanúšička ma trochu sklame, pretože od nej očakávam až príliš veľa, keďže to každý ospevuje :)

      Odstrániť
  4. Aj keď je ich len 7, tak ide o dobré knižky si myslím. Šepotání by som si tiež rada prečítala. Teším na recenziu.
    Fangirl mám doma v ENG, no nejako nie je čas :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite si Šepotání prečítaj :3
      Tiež neviem kedy sa ja dostanem k Fangirl, jednoducho málo času a veľa povinností :(

      Odstrániť
  5. Wow, jedna hezčí kniha než druhá. Opravdu ti závidím tolik úžasných knih :)

    OdpovedaťOdstrániť