Používa službu Blogger.

Advertisement

About Me

Mesačná chvastačka (Júl 2014)

by - augusta 04, 2014

Toto meme je od Judit


Máme tu ďalšiu mesačnú chvastačkuuuuu! :D Predtým než vám predstavím moje úlovky za mesiac júl, tak vás chcem upozorniť, že v pravo na paneli dole sa objavilo GFC. A urobili by ste nám veľkú radosť keby ste sa pridali. Samozrejme, že vás nenútime, ale vy  dobre viete, že nám tým urobíte neskutočnú radosť! :D Tak a teraz šup na úlovky :D





Tento mesiac bol celkom bohatý, teda aspoň pre mňa :D Akcie, ktoré sa šplhali až do výšky 75% som predsa musela využiť :D To je ako keby som nakupovala zadarmo. Naprieč vesmírom,  Lokaj, Dedička a Čo sa stalo Mare Dyerovej? mám už za sebou. Horúčku, práve čítam a Karanténa spolu s trilógiou Vlci z Mercy Falls na mňa čakajú. 

Päť kníh na obrázku som kupovala vo svojom obľúbenom kníhkupectve TK Libri. Ceny boli od 2.99€ do 3.99€  A trilógiu Vlci z Mercy Falls a Naprieč vesmírom som si objednala z bux-u. (Jedna stála 2 €) 








Ja viem kvalita fotiek je dosť na zaplakanie, ale keď má človek pokazený fotoaparát, tak si musí vystačiť s mobilom :D A to je aj jeden z dôvodov, prečo sú tu iba dve fotky. Nechcelo sa mi s tým nepodarkom fotiť každú jednu knihu zvlášť :D (Ja viem som lenivec :D ) Ale niekedy je menej viac :)



                                                       




You May Also Like

6 komentárov

  1. Odpovede
    1. Podľa mňa slovo zlý nevystihuje tú knihu! :D Ona bola hrôzostrašne hrozná! :D

      Odstrániť
  2. Naprieč vesmírom celkom ušla, ale radšej nech sa ti nepáči, lebo 2. a 3. časť jedine v češtine :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Úprimne nepáčila sa mi! :D A vôbec sa nechystám na pokračovanie, v skutočnosti som celkom spokojná ako sa to skončilo, aj keď netuším čo mohla ešte autorka vymyslieť ohľadom toho príbehu :)

      Odstrániť